Vuorikoti

Vuorikoti sijaitsee Vaajakoskentiellä hyvien liikenneyhteyksien ja monipuolisten ulkoilu- /harrastemahdollisuuksien äärellä. Toiminta on itsenäiseen elämään valmentavaa ja jokaisella asukkaalla on Vuorikodilla oma asunto. Vuorikodilla on myös pariskunnille sopivia asuntoja. Yhteensä asuntoja Vuorikodilla on kaksitoista.

Vuorikodilla työntekijät ovat läsnä arjessa joka päivä klo. 7-20 välisenä aikana. Työntekijöiltä saa tukea ja ohjausta arjen asioihin sekä keskusteluapua aina tarvittaessa. Työntekijöiden tärkeä rooli on kannustaa ja tukea asiakasta kohti omia tavoitteita.

Yhteisöllisyydellä on Vuorikodilla suuri merkitys. Se on meille yhdessä tekemistä, toisen tukemista, vertaistukea sekä toisen huomioon ottamista. Yhteisön asioista päätetään yhdessä säännöllisissä kokouksissa. Jokainen pääsee vaikuttamaan päätöksiin. Yksikössä on mahdollisuus osallistua työtoimintaan monipuolisesti ja pyrimme löytämään jokaiselle asiakkaallemme mielekästä tekemistä myös aktiivisen ulospäin suuntaavan palveluohjauksen kautta.

Vuorikodilla arkea ilahduttaa myös eläinystävämme, jotka välillä vierailevat yksikössä. Sen lisäksi, että kotieläimet pelkällä läsnäolollaan ihastuttavat, niitä käytetään myös kuntouttavan työn apuna.

Vuorikodilla työskentelee osa-aikaisesti myös nepsyvalmentaja.

Me olemme täällä sinua varten!


Henkilökunta

Vaajakoskentie 56
40400 Jyväskylä

Puhelin toimisto
045 231 2990

Paikkatiedustelut
050 410 7231
paikkatiedustelut@jst.fi